This is my 365 photography project..

gunung pulai

Gunung Pulai is the second tallest mountain in the state of Johor Darul Takzim.  But what makes it so significant for me is due to it’s location at the back of my parent’s house.

Advertisements

7 responses

  1. yang paling tinggi apa?
    kami pernah daki gunung apa eh, yang glamer ngn bigfoot tu…
    ooo gunung panti

    masa join latihan tentera di pulada dulu. 😀

    May 3, 2010 at 8:34 am

    • yang paling tinggi ialah gunung ledang kat tangkak loh (sebab ada puteri gunung ledang gitteww, kahh)

      May 3, 2010 at 8:45 am

  2. Ko balik kg eh?..Ni gambar keberapa Gunung Pulai ko ambil dari jauh? Naik atas dan ambil satu boleh..he..he..

    May 3, 2010 at 9:35 am

    • haku kerap balik kg sbb emak haku gering lohh, ituari haku try test naik atas, tapi pagar gate dah kunci, dorang mandi manda kat bawah sungai jerr,

      jang, ko pulakla naik atas tangkap gambo, kehh

      May 3, 2010 at 9:57 am

  3. badrue

    Den punyo pengalaman sampai puncak…. tapi kek puncak jerai tuha… sampai kek menara telekomunikasi dio sekitar 90-an. ‘memang lumayan’ bro bilo duk kek atas….heee. siap ado sojar jago. maklom kawasan strategik. mungkin kek puncak g. pulai nih pon samo gak…itula cito den …

    *tercarik2 mmg lumayan ekau jang… kek manolah nyuruk eh??. :o)

    May 3, 2010 at 11:32 am

    • haku dah pernah sampai puncak gunung pulai, dulu2 70/80an zaman bebudak, ada askar gak, siap gi makan lauk sardin lagikk,

      *ko asyik pasal blog haku, nak tanya gak blog ko takdok ke uluk? kahh

      salamm,

      May 3, 2010 at 11:41 am

  4. Pingback: SEKERAS KERIKIL « From M.A.S.A.I. with Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s