This is my 365 photography project..

Jalan Ampang

An afternoon view of Jalan Ampang junction to the KLCC from Ampang town direction. Jalan Tun Razak is crossing it over through the below tunnel. At the right side is the Ampang Park Shopping center.

Advertisements

11 responses

  1. keje haku jadi despatch boy jer, volleee

    May 6, 2010 at 10:27 am

  2. Alahai…jangan mare….

    May 6, 2010 at 11:55 am

  3. oh, jalan tun razak kat tunnel…
    jalan ni banyak kenangan ni…

    May 6, 2010 at 3:00 pm

    • cacah, kenangan camana tewww..

      May 7, 2010 at 10:45 am

      • kenangan naik metrobus.
        berbuka dalam bas, berbuka sambil beratur di mcd ampang park
        bekerja di megan avenue kejap.

        May 7, 2010 at 4:39 pm

      • megan avenue? ko bio betul.. ehehe

        May 8, 2010 at 7:10 am

      • megan avenue I ke II yang kat belakang bank kat ampang park tu? selalu turun depan citibank, menapak ke megan avenue tu la… kenapa? tapi kejap je, 2 minggu je…

        May 11, 2010 at 8:47 am

      • megan avenue I, dah dekat ofis me teww.. ihiks

        May 11, 2010 at 8:52 am

  4. Suatu masa dulu masa pregnant anak pertama selalu naik LRT turun kat sini lepas habis shift kerja utk balik sama2 dgn cik abang..masih ku ingat..

    May 6, 2010 at 11:05 pm

    • yep, tempat jatuh lagik dikenang kanns,

      May 7, 2010 at 10:45 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s